Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

01.02.2019

Në spitalin klinik “Zan Mitrev” tanimë janë kryer operacionet e para nga fusha e kirurgjisë  tek fëmijët  nga ekipi I udhëhequr nga dr  Vlladimir Çadikovski.

Konkretisht janë realizuar operacione  tek fëmijë deri në moshën dy vjece nga patologjija e përgjithshme  në fushën  e kirurgjisë për fëmijë .

Spitali Klinik Zan Mitrev  është spital unik në shtetin tonë  i cili posedon repart për kujdes intenziv për kirurgji tek fëmijët  ku mund të vendosen të gjithë fëmijët  që kanë nevojë për trajtim kirurgjik postoperativ.

Në linqet në vijim mund të shikoni të gjithë shërbimet mjekësor që I ofron reparti I kirurgjisë për fëmijë dhe kardiokirurgji tek fëmijët në kuadër të Spitalit Klinik ”Zan Mitrev “”