Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

25.03.2020

Njoftim i ri – Zan Mitrev Clinic

Të nderuar,

Ju njoftojmë se duke filluar që nesër me datë 26. 03. 2020, Zan Mitrev Clinic do të fillojë me vizitat në shtëpi cdo ditë pune nga ora 08:00 – 16:00 për kryerjen e kontrolleve kardiovaskulare për të gjithë pacientët të cilët për shkakt të masave të ndërmara nga qeveria nuk kanë mundësi të paraqiten rregullisht në klinikën tonë.

Në kushtet e shtëpisë mund të kryhen edhe analizat laboratorike për këta pacientë.

Gjithashtu, klinika jonë ofron edhe  një shërbim tjetër të vecantë për marrjen e mostrës (testit) për COVID-19 në kushtet e shtëpisë.

Për më tepër informacion dhe për rezervimin e terminit, ju lutemi të na kontaktoni në: 02/3091-484 ose në postën tonë elektronike infosalter@zmc.mk

Me respekt,

Zan Mitrev Clinic