Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

24.03.2020

Njoftim për pacientët dhe përdoruesit e shërbimeve të Zan Mitrev Clinic

Të nderuar,

Ju informojmë se Zan Mitrev Clinic, pavarësisht nga situata aktuale me Covid-19, vazhdon të ofrojë papengesë shërbimet e saj për të gjithë pacientët sikurse edhe më parë.

Të gjitha testet  lidhur me Covid-19 kryhen në hapësira krejtesisht të ndara dhe monitorohen rreptësisht të gjitha rezervimet e kryera.

Qendra e Urgjencës funksionon 24/7.

Rezervimi i termineve bëhet sikurse edhe më parë në numrin e telefonit 02 3091 484 ose nëpërmjet postës elektronike në infosalter@zmc.mk

Kujdesuni për shëndetin tuaj dhe shëndetin e personave tuaj të afërt. Ndiqni rekomandimet për mbrojtje dhe parandalim nga Covid-19.

Zan Mitrev Clinic kujdeset për shëndetin tuaj!