Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

11.09.2020

Paketë për terapi dietore dhe ushqim të gatuar me shërbim delivery

Për të gjithë ata që duan të humbasin peshë shpejtë dhe në mënyrë të shëndetshme, por që nuk kanë kohë për të përgatitur ushqim në shtëpi.

Paketë për terapi dietore dhe ushqim të gatuar për 30 ditë, me shërbim “delivery”.

Numri i vakteve në ditë: 3

Shërbim delivery: çdo ditë (përfshirë fundjavat dhe festat)

Çfarë duhet të bëni për të filluar terapinë tuaj dietore:

  • Bëni rezervimin e terminit tuaj për konsultë nutritive me dietologun tonë dhe do të merrni një plan diete të personalizuar të krijuar posaçërisht për të arritur qëllimet tuaja

Terapia dietore e synuar:

  • Terapisë dietore reduktuese për humbje efektive të peshës trupore
  • Ushqim vegan
  • Program detox 30-ditor për pastrimin dhe lehtësimin e problemeve nga sëmundjet e lëkurës
  • Dietë ketogjenike reduktuese për humbje peshe efektive ose pastrim të shtresave të yndyrës
  • Dietë për mbështetje dhe realizim të suksesshëm sportiv
  • Dietë e ekuilibruar për personat me diabet, sëmundje kardiovaskulare.
  • Ushqim për fëmijë

Çmimi i paketës për terapi dietore + 30 ditë ushqim + shërbim delivery = 22,000 denarë