Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

06.10.2021

Për një lëkurë të përkryer, HydraFacial tashmë ka mbërritur!

Qendra jonë për dermatologji estetike ka pasuruar ofertën e shërbimeve të reja me aparatin Hydrafacial

Vetëm pak ditë më parë, tashmë vetëm në klinikën tonë, janë në dispozicion trajtimet e patentuara Hydrafacial që njihen në mbarë botën si trajtime për abrazione hidrodermale. Këto trajtime kryhen nga dermatologët tanë të licencuar me ndihmën e pajisjes së veçantë Hydrafacial. Kjo pajisje kryen një procedurë të patentuar e cila përfshin: pastrim, piling, nxjerrje, hidratim dhe në të njëjtën kohë mbrojtje antioksiduese. Kjo qasje e plotë rezulton me lëkurë më të pastër, të lëmuar dhe më të bukur. Lëkurë pa të meta. Trajtimi është qetësues, hidratues, jo invaziv dhe jo irritues.

Përmirëson hidratimin e lëkurës dhe eliminon shfaqjen e vijave të imta, hiperpigmentimin, por gjithashtu ndikon në kontrollin e sekretimit të yndyrës dhe rrudhave. Ajo që është më e rëndësishme, përveç pastrimit të thellë, eksfolimit dhe hidratimit të lëkurës së fytyrës, trajtimet e bëra me HydraFacial ndihmojnë edhe në trajtimin e sëmundjeve të ndryshme të lëkurës, të tilla si aknet, rosacea, dermatiti disborik, lëkura e thatë dhe rrudhat.

Ekzistojnë disa nivele të trajtimeve: Signature Hydrafacial, Deluxe Hydrafacial, Platinum Hydrafacial.

30 klientët e parë do të marrin çmime promovuese për këtë trajtim me 30% zbritje.

Ju mirëpresim në 02 / 3091-484