Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

01.09.2020

Rezervim, testim dhe rezultat për 24 orë

Zan Mitrev Clinic është institucioni i parë privat i cili që në fillim hyri me guxim dhe i përgatitur në diagnostikimin e odisesë së koronavirusit të ri SARS-CoV-2.

Me qëllim për t’i ardhur në ndihmë një numri të madh të qytetarëve të prekur, ne vazhdimisht kemi rritur kapacitetin tonë përsa i përket stafit dhe pajisjeve të reja, dhe momentalisht disponojmë madje dhjetë herë më shumë kapacitet.

Duke filluar nga sot, ne do të bëjmë të mundur për të gjithë qytetarët e vendit tonë të bëjnë  rezervimin e terminit për kryerjen e testit  në të njejtën ditë ose të paktën një ditë më vonë. Rezultatet do t’ju dorëzohen 24/48 orë pas kryerjes së testit. Kjo është jashtëzakonisht e shpejtë, pasi nëse bëjmë një krahasim, në rajon, për kryerjen e testit pacientët presin me javë të tëra, ndërsa rezultatet i marrin disa ditë pas kryerjes së testit. Kjo në fakt, redukton mundësinë e parandalimit të përhapjes së virusit.

Që nga shfaqja e pandemisë, në klinikën tonë janë kryer mbi 20,000 teste. Gjithashtu, ne ishim institucioni i parë që izoluam gjenomin dhe vendosëm specifikat e SARS-CoV-2 në këtë rajon.

Ne besojmë se diagnostikimi i shpejtë dhe në kohë do të vazhdojë të jetë një mjet thelbësor në përballjen e duhur me krizën.

Ekipi i Zan Mitrev Clinic vazhdon të luftojë në parandalimin e kësaj gjëje të keqe e cila ka prekur të gjithë botën, jo vetëm përsa i përket diagnostikimit, por gjithashtu punon në ndjekjen dhe trajtimin e suksesshëm e pacientëve pozitivë ndaj COVID-19.

Rezervimin e terminit tuaj mund ta bëni në qendrën tonë të kontaktit në 02/3091 484 ose në faqen tonë të internetit https://bit.ly/32GDYss