Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

09.04.2020

Rezervoni online – thjeshtë dhe shpejtë!

Të nderuar,

Duke ndjekur gjithmonë  tendencat më moderne të dixhitalizimit,  Zan Mitrev  Clinic ka përfeksionuar sistemin e rezervimit  të terminit.

Për të qenë  gjithmonë në dispozicion dhe më pranë jush,  kemi mundësuar aplikimin  ONLINE i cili thjeshton procesin e rezervimit për shërbimet tona.

Me aplikimin e ri, vetëm me anë të disa klikime, mund të bëni rezervimin e terminit tuaj  përsa i përket  ekzaminimin, regjistrimin ose ndërhyrjen për të cilën mendoni se keni nevojë, si dhe do të mund të zgjidhni vetë mjekun tuaj.

Nuk ka rradhë dhe pritje, rezervoni online në www.zmc.mk  ose në linkun në vijim https://zmc.tiktak.mk/