Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

04.02.2022

Sot shënohet Dita Botërore e Kancerit

Sëmundjet jo të transmetueshme, ndër të cilat është edhe kanceri, janë ndër 10 kërcënimet kryesore për shëndetin global të njeriut. Vetëm në vitin 2021, rreth 10 milionë njerëz në mbarë botën kanë humbur jetën nga kanceri. Por nuk është vetëm vdekja e parakohshme ajo që shkakton shqetësim, gjithashtu një shqetësim i madh është humbja e produktivitet, kostot shëndetësore, humbja e të ardhurave, pengesat dhe reduktimi i cilësisë së jetës.

Prandaj, le të kontribuojmë të gjithë në rritjen e një përqindje më të madhe të ndërgjegjësimit, 30 deri në 50% e të gjithë kancereve mund të parandalohen nëse merren në kohë masat e nevojshme.

Përmirësimi është i mundur!

Nëpërmjet investimeve, aksesit më të madh për marrjen e informacionit, diagnostikimi dhe trajtimi në kohë rrisin shanset për të mbijetuar nga kanceri.

Spitali klinik Zhan Mitrev i bashkohet nismës për informim dhe diagnostikim në kohë me çmime të reduktuara. Duke nisur nga sot deri më 31 mars ekzaminimet si: ekoja e gjirit, ekzaminimi mamografik 2D, 3D, tomografia e kompjuterizuar e mushkërive dhe video dermoskopia e lëkurës (mapimi i lëkurës) do të janë me çmim përgjysmues.

Mos prisni, rezervoni terminin tuaj në 02/3091-484.