Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

29.07.2020

Spitali klinik “Zan Mitrev” dhe RK Golden Art KL7 vazhdojnë partneritetin në sport

Spitali klinik “Zan Mitrev” vazhdon partneritetin mjekësor për kujdesin e shëndetit të të gjitha përzgjedhjeve të klubit të hendbollit RK Golden Art KL7. Gjatë këtyre ditëve në klinikën tonë janë zhvilluar ekzaminimet sportive të të gjitha gjeneratave të hendbollit të këtij klubi në të cilat përfshihen: EKG, eko-ja e zemrës, testi i stresit dhe kontrolli i analizave të gjakut, por sigurisht pas kryerjes së testit për Covid -19.

Strategjia të cilën zbaton dhe sipas së cilës vepron klubi i hendbollit RK Golden Art KL7 është afirmimi i lojtarëve të rinj të talentuar maqedonas. Me angazhimin tonë dhe përkrahjen me alturizëm ne dëshirojmë të ndikojmë pozitivisht në zhvillimin dhe promovimin e lojtarëve të rinj të talentuar vendas dhe sportit në përgjithësi.