Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

26.05.2021

Spitali klinik Zhan Mitrev edhe këtë vit iu bashkua fushatës evropiane për zbulimin e hershëm të kancerit të lëkurës

Maji është muaji në të cilin në të gjithë botën organizohen aktivitete në lidhje me parandalimin dhe diagnostikimin e hershëm të melanomës, pra kancerit të lëkurës. Këtë vit, Fushata Evropiane për Zbulimin e Hershëm të Kancerit të Lëkurës po zhvillohet nën moton “E kaluara juaj përcakton të ardhmen tuaj”. Çdokush mund të preket nga kjo sëmundje, por lajmi i mirë është se nëse zbulohet në kohë është plotësisht i shërueshëm.

Për të mbështetur dhe rritur ndërgjegjësimin në lidhje me zbulimin e hershëm të melanomës, Spitali klinik Zhan Mitrev së bashku me departamentin e dermatologjisë në klinikën tonë do të marrin pjesë aktive në këtë fushatë duke ofruar 50 ekzaminime dermoskopike falas të nishaneve. Ky aktivitet një ditor do të zhvillohet me datë 27.05. 2021 nga ora 09:00 deri në orën 17:00 në ambientet e spitalit. Ekzaminimet do të kryhen nga Dr. Aleksandra Llazarevska dhe Dr. Anxhellka Ilieva. Ftojmë të gjithë të interesuarit të bëjnë rezervimin e tyre në numrin e telefonit 02 / 3091-484.

Ju mirëpresim