Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

06.04.2020

Test për COVID-19 në kushtet e shtëpisë

Në kushtet shfaqjes së pandemisë  nga COVID-19, Zan Mitrev Clinic ofron pa pengesë  shërbimet shëndetësore për të gjithë pacientët dhe ka ndërmarë të gjitha masat dhe protokollet për sigurinë e pacientëve dhe të stafit.

Për ata të cilët nuk mund të paraqiten  në klinikë, kemi mundësuar një shërbim të ri – marrjen e mostrave për kryerjen e testit COVID-19 në shtëpi.

Ju mund të bëni rezervimin tuaj nga ora 07:00 – 20:00 çdo ditë pune, ndërsa në fundjavë nga ora  07:00 – 15:00, në numrin e telefonit: 02/3091 484 ose nëpërmjet  postës elektronike: infosalter@zmc.mk

 

Me respekt,
Zan Mitrev Clinic