Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

25.02.2020

Test për detektimin e Koronavirusit në Zan Mitrev Clinic

Laboratori ynë i gjenetikës dhe mjekësisë së personalizuar është i vetmi laborator që ju mundëson  zbulimin e koronavirusit të ri vdekjeprurës (SARS-CoV-2) me test RT-qPCR sipas protokollit të CDC (https://www.cdc.gov/ ).

Për më tepër informacion kontaktoni në +389 2 3104 921

Për kryerjen e testit duhet fillimisht të bëni rezervimin e terminit në numrin e telefonit në vijim