Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Kthehu te Doza e shëndetit ditor

17.12.2018

U mbajt seminari ndërkombëtar për „FIZIOTERAPI KLINIKE“

Në data 15 dhe 16 dhjetor 2018 në Zan Mitrev Clinic, Shoqata Fizioterapeutike e Maqedonisë mbajti seminar me temë “FIZIOTERAPIA KLINIKE”

 

– Eventi që filloi të shtunën në klinikën tonë do të mbahet dy ditë, sot dhe nesër. Sot u mbajt seminari me ligjërime nga përvoja, dhe nesër, të dielë, do të organizojmë dy punëtori për të gjithë të pranishmit. Kemi miq nga i gjithë vendi si edhe miq nga Bullgaria që kryesisht janë fizioterapistë. Theksi në ligjërimet e sotme është fizioterapia klinike, respektivisht mbi ndarjen e përvojave që i kemi si fizioterapistë. Nesër, theksi është mbi punëtorinë për fizioterapi respiratore dhe teknika manipulative tek pacientë pas goditjes së trurit – direkt pas hapjes së eventit deklaroi Nikodin Veljanoski Fizioterapist specialist, për kirurgji rehabilituese, ortopedi dhe traumatologji dhe Praktikues i Certifikuar për Kinesio taping, pjesë e ekipit të  Zan Mitrev Clinic.

 

Seminari u mbështet nga klinika jonë dhe në të përveç ekipit të fizioterapistëve që punojnë në klinikë e ndjekin edhe përfaqësues nga organizata të tjera shëndetësore nga vendi si edhe nga vende të huaja.

 

Sesionin e ditës së shtunë e hapi Doc. Dr. Konstantin Mitev, nga Z.M.C me temën “Osteosinteza minimalisht invasive”, Gjatë ditës së parë FT. I dipl. Leposava Jovanovska nga Z.M.C kishte prezantim me temën: “Qasje fizioterapeutike tek pacientë me endoprotezë revizioni të hipit – tregim të rastit” ku pasuan edhe kolegë të tjerë nga klinika.

 

„Qasje terapeutike tek pacientë me goditje truri të bazuar në PNF dhe në konceptet Bobath “ është tematika në të cilën fliste miku nga Bullgaria – Stojan Stoev, IPNF Certified Therapist, IBITA Certified Therapist.

 

Me prezantimet e tyre u drejtuan edhe FT. i dipl. Rita Sinani – Halimi si edhe FT. specialist Arijan Selmani