Ekipi i Zan Mitrevit

Borjanka Georgieva

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

borjanka.georgieva@zmc.mk

2008

Subspecializim në kardiologji

2001-2003

Subspecializim për Kardiologji pranë ISZ – Shkup

1975-1980

Specializim për Mjekësi interne në Fakultetin e mjekësisë, Shkup

1972

Diplomuar në Fakultetin e Mjekësisë “Sh. Kiril dhe Metodij”, Shkup

 

2003-2020

Specialiste kardiolog në Spitalin klinik Zhan Mitrev, Shkup, Republika e Maqedonisë

1989-2003

Shef i departamentit për Kujdes intensiv dhe njësi koronare, Spitali ushtarak, Shkup

1986-2003

Internist specialist, Kujdesi intensiv me njësi koronare, Spitali Ushtarak


1980-1986

Internist specialist, Departamenti intern, Spitali ushtarak, Shkup

1974

Mjeke e praktikës së përgjithshme, Departamenti i brendshëm, Spitali ushtarak, Shkup

1973

Mjeke e praktikës së përgjithshme, Qendra Klinike, Veles

2009

Kurs për ekokardiografi kardiovaskulare, Novi Sad, Serbi

1998

Ekodiagnostikim, ISHZ, Shkup, prof. Dr. Spirova

1996-1997

Bundesverkrankenehaus dhe Qendra Universitare Eselsberg-Ulm, departamenti për kujdes intensiv dhe qendra diagnostikuese kardiologjie tek Prof. Dr. P. Majer

1989

Sremska Kamenica, diagnostikim joinvasiv në Kardiologji

1987

ВМА Beograd, edukim në qendrën e urgjencës, prof. Dr. Matunoviq

1986

ВМА, Beograd, departamenti për Kardiologji (edukim në diagnostikimin)

Procedura joinvazive

  • Ekokardiografi transtorakale
  • Ekokardiografi transezofageale
  • Sonografi Dopler dhe Arterie karotide
  • Sonografi Dopler dhe Arterie periferike
  • Ekokardiografi stres
  • Stres Test Koronar (STK)
  • Monitorim 24 x Holter EKG
  • Monitorim 24 x Holter BP
  • Spirometri

Anglisht
Serbisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Vilma Ampova Sokolov

Dr. Vilma Ampova Sokolov

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

vilma.ampova@zmc.mk

Shihni profilin
Tanja Angjusheva

Dr. Tanja Angjusheva

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

tanja.anguseva@zmc.mk

Shihni profilin
Borçe Georgievski

Prof. Dr. Borçe Georgievski

Spec. në mjekësinë e brenshme
Subspec. në hematologji

borche.georgievski@zmc.mk

Shihni profilin
Lilija Haxhievska

Dr. Lilija Haxhievska

Specialist në mjekësinë e përgjithshme

lilija.hadzievska@zmc.mk

Shihni profilin
Enver Idoski

Dr. Enver Idoski

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

enver.idoski@zmc.mk

Shihni profilin
Shpend Idrizi

Dr. Shpend Idrizi

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

shpend.idrizi@zmc.mk

Shihni profilin
Ninosllav Ivanovski

Prof. Dr. Ninosllav Ivanovski

Subspec. në nefrologji

ninoslav.ivanovski@zmc.mk

Shihni profilin
Milka Klinçeva

Prof. Dr. Milka Klinçeva

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

milka.klinceva@zmc.mk

Shihni profilin
Milan Markovski

Dr. Milan Markovski

Specialiste për mjekësi interne

Shihni profilin
Ilija Neshkovski

Dr. Ilija Neshkovski

Specialist internist

ilija.neskovski@zmc.mk

Shihni profilin
Katerina Ristoska

Dr. Katerina Ristoska

Subspecialiste në nefrologji

katerina.ristoska@zmc.mk

Shihni profilin
Zorica Zajkova

Dr. Zorica Zajkova

Specialiste interniste

zorica.zajkova@zmc.mk

Shihni profilin
Tanja Trpevska

Dr. Tanja Trpevska

Rezident në mjekësinë e përgjithshme

tanja.trpevska@zmc.mk

Shihni profilin
Vasko Tërpeski

Dr. Vasko Tërpeski

Doktor në mjekësinë e përgjithshme

vasko.trpeski@zmc.mk

Shihni profilin
Jasmina Zafirovska

Dr. Jasmina Zafirovska

Internist tireolog-diabetolog

jasmina.zafirovska@zmc.mk

Shihni profilin