Ekipi i Zan Mitrevit

Jasmina Zafirovska

Internist tireolog-diabetolog

jasmina.zafirovska@zmc.mk

2019

Trajnim për biopsinë me gjilpërë të imët të gjëndrës tiroide, Klinika Universitare për sëmundje endokrinologjike dhe metabolike, Shkup, Maqedoni

2012

Edukimi për diabetin mellitus dhe sëmundjet metabolike, Klinika Universitare për Endokrinologji dhe Sëmundje Metabolike, Shkup, Maqedoni

2012

Edukimi për eko tiroide dhe trajtimin e sëmundjeve të tiroides, Klinika Universitare për sëmundje endokrinologjike dhe metabolike, Shkup, Maqedoni

2000 – 2004

Specializim në mjekësi interne, Universiteti Shën “Kiril dhe Metodi”, Shkup, Maqedoni

1985 – 1990

Fakulteti i Mjekësisë, Universiteti Shën “Kiril dhe Metodi”, Shkup, Maqedoni

2021- 

Instituri Shendetesor Privat – Klinika Zhan Mitrev, Shkup, Maqedoni

2017 – 2021

Spitali OB Euroitalia, Shkup, Maqedoni

2009 – 2017

Spitali Special për Kardiokirurgji, Filipi i Dyte / Filip Vtori, Shkup, Maqedoni

19996 – 2009

Fondi i Sigurimeve Shëndetësore, Shkup, Maqedoni

1995 – 1996

Ordinancë për mjekësi të përgjithshme, Shkup, Maqedoni

1993 – 1994

Ambulanca e MPB-së, Shkup, Maqedoni

1990 – 1991

Qendra Klinike Universitare, Shkup, Maqedoni

2017

Edukim mbi biopsinë e tiroides me gjilpërë të imët nën eko, Hässleholms Sjukhus, Suedi

Pjesëmarrje aktive në sesione dhe kongrese të shumta në fushën e mjekësisë së brendshme dhe kardiologjisë, kardiokirurgjisë dhe endokrinologjisë

 2015

Shkolla për ekosonografi të gjëndrës tiroide, Ohër, R. Maqedonia në Organizatën e Shoqatës së Internistëve të R. Maqedonisë, nga profesorë nga Klinika Universitare për Patofiziologji dhe Mjekësi nukleare, Lubjanë, Slloveni

2008

Trajnim për diagnostikim të grupeve të ngjashme, Klinika Rebro, Zagreb, Kroaci

2007

Trajnim për diagnostikimin e grupeve të ngjashme, AOK Stuttgart, Gjermani

2002

Shkolla e diabetit dhe sëmundjeve metabolike, Ohër, Maqedoni

Procedura

• Ekokardiografi transtorakale
• Doppler i qarkullimit arterial
• Stres test koronar
• Monitorim 24 orësh Holter i presionit të gjakut
• Monitorim 24 orësh Holter për elektrokardiogramë
• Spirometria
• Eko e gjëndrës tiroide
• Biopsia e gjëndrës tiroide me gjilpërë të imët

2014-2017

Mbartës i studimit prospektiv mbi efektin e acidit alfa lipoik (ALA) në trajtimin e formave subklinike të hipotiroidizmit

Anëtar i Odës së mjekëve të Maqedonisë

Anëtar i Shoqatës së Kardiologjisë së Maqedonisë

Anëtar i Shoqatës Maqedonase për Kardiokirurgji

Anëtar i Shoqatës së Internistëve të R. Maqedonisë

Anëtar i Mekanizmit Kombëtar të Koordinimit për SIDA, Malarie dhe Tuberkuloz

Serbisht

Anglisht

Frengjisht

Mjekë të tjerë nga ky departament

Vilma Ampova Sokolov

Dr. Vilma Ampova Sokolov

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

vilma.ampova@zmc.mk

Shihni profilin
Tanja Angjusheva

Dr. Tanja Angjusheva

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

tanja.anguseva@zmc.mk

Shihni profilin
Borçe Georgievski

Prof. Dr. Borçe Georgievski

Spec. në mjekësinë e brenshme
Subspec. në hematologji

borche.georgievski@zmc.mk

Shihni profilin
Borjanka Georgieva

Dr. Borjanka Georgieva

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

borjanka.georgieva@zmc.mk

Shihni profilin
Lilija Haxhievska

Dr. Lilija Haxhievska

Specialist në mjekësinë e përgjithshme

lilija.hadzievska@zmc.mk

Shihni profilin
Enver Idoski

Dr. Enver Idoski

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

enver.idoski@zmc.mk

Shihni profilin
Shpend Idrizi

Dr. Shpend Idrizi

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

shpend.idrizi@zmc.mk

Shihni profilin
Ninosllav Ivanovski

Prof. Dr. Ninosllav Ivanovski

Subspec. në nefrologji

ninoslav.ivanovski@zmc.mk

Shihni profilin
Milka Klinçeva

Prof. Dr. Milka Klinçeva

Spec. në mjekësinë interne
Sub. spec. në kardiologji

milka.klinceva@zmc.mk

Shihni profilin
Milan Markovski

Dr. Milan Markovski

Specialiste për mjekësi interne

Shihni profilin
Ilija Neshkovski

Dr. Ilija Neshkovski

Specialist internist

ilija.neskovski@zmc.mk

Shihni profilin
Katerina Ristoska

Dr. Katerina Ristoska

Subspecialiste në nefrologji

katerina.ristoska@zmc.mk

Shihni profilin
Zorica Zajkova

Dr. Zorica Zajkova

Specialiste interniste

zorica.zajkova@zmc.mk

Shihni profilin
Tanja Trpevska

Dr. Tanja Trpevska

Rezident në mjekësinë e përgjithshme

tanja.trpevska@zmc.mk

Shihni profilin
Vasko Tërpeski

Dr. Vasko Tërpeski

Doktor në mjekësinë e përgjithshme

vasko.trpeski@zmc.mk

Shihni profilin