Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Doza e shëndetit ditor

Back to Events

19.04.2021

Krenarë për arritjen tonë pas transplantimit të suksesshëm të zemrës

Ne kujdesemi për të gjithë pacientët!

Sot vizituam djalin 22-vjeçar të cilit dje iu dha një shans i ri për jetën. Ai është në gjendje të shkëlqyer, këtë e dëshmon dhe buzëqeshja e mjekëve. Ne jemi krenar për atë që kemi arritur, pas transplantimit të suksesshëm, ju FALENDEROJMË të gjithë për mbështetjen dhe fjalët tuaja pozitive!