Krenarë për arritjen tonë pas transplantimit të suksesshëm të zemrës

Ngjarje

Prill 04,2021

Ne kujdesemi për të gjithë pacientët!

Sot vizituam djalin 22-vjeçar të cilit dje iu dha një shans i ri për jetën. Ai është në gjendje të shkëlqyer, këtë e dëshmon dhe buzëqeshja e mjekëve. Ne jemi krenar për atë që kemi arritur, pas transplantimit të suksesshëm, ju FALENDEROJMË të gjithë për mbështetjen dhe fjalët tuaja pozitive!