ЖАН МИТРЕВ КЛИНИКА објавува оглас за вработување на: ПРАВНИК

Дневна доза здравје

ноември 11,2017

Потребни квалификации:

Завршено високо образование – Правен факултет
Искуство од областа на човечки ресурси
Со работно искуство
Познавање на англиски јазик
Одлично познавање на MS Office

Вештини и способности:

Одлични комуникациски вештини
Одговорност и лојалност
Динамични, иницијативни и насочени кон резултати

Доколку ги исполнувате наведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: info@zmc.mk

Ве молиме, во предметот на пораката задолжително наведете ја назнаката на работна позиција за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот e објавен на 17.11.2017 година и ќе трае до 29.11.2017