Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

24.03.2010

Болницата “Филип Втори” се приклучи кон прославата на денот на општина Карпош со бесплатни прегледи

По седми пат се одржа манифестацијата “Ем умеам, ем можам”, традиционална манифестација која е од големо значење за жителите на Карпош.

Во рамките на хепенингот што се одржа во Трговскиот центар ”Лептокарија”, медицинска екипа од Ургентниот Дијагностички центар на болницата вршеше бесплатни прегледи на посетителите кои беа во значителен број.

“Филип Втори” донираше и средства за да се одржи оваа манифестација која оваа година беше збогатена со културно-уметничка и забавна програма.