Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

18.02.2019

Доктор Јасна Анастасовска дел од тимот на Zan Mitrev Clinic

Од денес во нашата клиника со работа започна примариус д-р Јасна Анастасовска специјалист педијатар ревматокардиолог. Д-р Анастасовска има 30 годишно искуство во делот на детската ревматокардилогија. Се едуцирала во Хрватска, Србија и Бугарија и учествувала на бројни стручни европски и светски конгреси од областа на детската ревматологија и кардиологија.

Д-р Јасна Анастасовска ќе биде дел од тимот на детската кардиохирургија што од први февруари започна да работи во склоп на Клиничката болница „Жан Митрев“.

Нејзината амбуланта ќе биде отворена за сите деца со проблеми со срцето, комплетно финансиски покриени од ФЗОМ.

  • 1.1K
    Shares