Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Кардиоваскуларни решенија

Назад до Блог

26.09.2019

Кардиоваскуларни решенија

Кардиоваскуларните болести се најчеста причина за тешки животни компликации, инвалидитет и смрт за огромен број на луѓе. Поради специфичностите на болеста, разните кардиоваскуларни состојби се тешко сфатливи за многу медицински профили. За пациентите и нивните најблиски пак тоа претставува загадочна енигма и тешко можат да ја разберат суштината на проблемот, но и јасната насока во неговото можно решавање.
Преку многу слики, а со малку придружен и едноставен текст, преку јасно опишани случаи на одредени медицински состојби, во книгата јасно се дадени и можните решенија.

Книгата е достапна на amazon, bookaroo и kupikniga.