Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Дневна доза здравје

Назад до Дневна доза здравје

07.02.2018

Оглас за вработување

ПЗУ ЖАН МИТРЕВ има потреба од лекари специјалисти и тоа:

Специјалист по интерна медицина
Специјалист по кардиологија
Специјалист по анестезија и интензивно лекување
Специјалист по микробиологија

Потребни квалификации:

Завршен медицински факултет и специјализација од соодветната област,
Со работно искуство,
Познавање на англиски јазик,
Работно користење на компјутер – MS office.

Личен профил:

Професионален и позитивен однос,
Љубезност, учтивост и хуманост,
Способност за самостојна и тимска работа.

Доколку ги исполнувате горенаведените услови и квалификации, Ве молиме испратете го Вашето CV на следната е-маил адреса: info@zmc.mk. Ве молиме во предметот на пораката задолжително наведете ја работната позиција „Специјалист по (соодветната област)“ за која аплицирате.

Само кандидатите кои ги исполнуваат условите ќе бидат повикани на интервју.

Сите пристигнати биографии ќе се третираат со максимална доверливост.

Огласот e објавен на 07.02.2018 година и ќе трае до 15.02.2018 година.