Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Сања Маринковиќ Бојаџиевска

Доктор на медицина

Место на раѓање:

Скопје, Македонија

E-mail:

sanja.marinkovic@zmc.mk

1994-2002 Осново образование ОУ ,,Рајко Жинзифов,, Скопје
2002-2006 ДСМУ,, Д-р Панче Караѓозов” , Скопје, медицинска сестра-техничар
2006-2012 Универзитет Cв.,,Кирил и Методиј” – Медицински Факултет, демартмент-  Општа Медицина ,Скопје
25.05.2012 Диплома на Универзитет Cв.,,Кирил и Методиј” – Медицински Факултет, демартмент-  Општа Медицина ,Скопје  (општ доктор)
2014 – во тек Специјализација по Анестезиологија со интензивно лекување, Медицински Факултет, Универзитет ,,Гоце Делчев,,- Штип, Македонија

ЕДУКАЦИИ И РАБОТНО ИСКУСТВО:

ПЗУ “Др.Петровска и Др.Проданов’’ –ординација по општа медицина
Универзитетска клиника по хируршки болести “Св.Наум Охридски
Специјална болница по гинекологија и акушерство- Чаир
2012-2013 Активно учество на 30-тиот интернационален конгрес по медицина,како член и обучувач,одржан во Охрид,Р.Македонија 17.05-20.05.2007
2013 Полуинтензивна нега со кардиологија ПЗУ ,,Филип Втори,,-Скопје (општ доктор)
  • Лекарска комора на Р.Македонија