Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Шпенд Идризи

Спец. по интерна медицина - Суб спец. по кардиологија

Место на раѓање:

Гостивар, Македонија

E-mail:

shpend.idrizi@zmc.mk

1996 Graduated Medical Doctor at the Medical University St. Cyril  and   Methodius, Skopje, Macedonia
1997-1998 General Medical Practitioner in PHO “USA Imaging”, Gostivar
1998-2002 Specialisation for internal diseases at the Medical University St. Cyril  and   Methodius, Skopje, Macedonia
2007 Subspecialisation of Cardiology at the University St. Cyril and Methodius in Skopje, Macedonia
2002 Employment in Special Hospital for Cardiosurgery “Filip II”, Skopje

Професионални надоградби:

  • Special education in echocardiography and noninvasive cardiology in University Hospital “St. Ekatherina” – Sofia, Bulgaria
  • Educational course of abdominal ultrasound diagnostic techniques – Clinic for gastroenterology of the University Hospital “Carica Joana”, Sofia, Bulgaria
  • Educational course of nephrology ultrasound diagnostic techniques n Clinic for nephrology of the University Hospital “Alexandrovska”, Sofia, Bulgaria
  • Educational echocardiography techniques and clinical application organised by The European association of echocardiography – Belgrade, Serbia
  • Educational course of practical traing of invasive and interventional cardiology, University Hospital,,St. Ekaterina’’- Sofia, Bulgaria
  • Macedonian Doctors Chamber
  • Macedonian Cardiology Association
  • European Cardiology Association