Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Тимот на Жан Митрев

Назад до Доктори

Д-р Зорица Зајкова

Специјалист по интерна медицина

Место на раѓање:

Штип

E-mail:

zorica.zajkova@zmc.mk

2013 – 2020  

Специјализација по интерна Медицина,УКИМ,Скопје

1997 – 2005

Медицински факултет , УКИМ, Скопје

 

 

 

 

 

 

 

 

 

02.2020

Специјалист по интерна медицина во Клиничка болница “Жан Митрев“, Скопје, Македонија

2016 -2020

Доктор на медицина во Клиничка болница “Жан Митрев“, Скопје, Македонија

2014 – 2016

ПЗУ Диамед – Македонија Центар за Дијализа подружница- Штип

2007 – 2014

ПЗУ ПРИМ. Д-р Самарџиски Доктор на медицина

2000 – 2001 

Директна Помош за Деца (НВО) Административен асистент и проект асистент

2018

ЕАСД Постдипломски курс за Диабетес и Кардиоваскуларни заболувања, Белград

2017

Македонски ЕАСД Постдипломски курс за клинички диабетес, Скопје

2016

(ЕРА – ЕДТА) Нефролошки Конгрес,Виена,Австрија

2014

Курс по Базична Електрокардиографија, Скопје

2013

Работилница Базична Електрокардиографија,Скопје

2011

Работилница “Обука на едукатори по Семејна Медицина “ Скопје

2007 – Македонска лекарска комора

2011 – Здружение за Кардиоваскуларна хирургија на Р.Македонија

2013 – Здружение на Интернисти на Македонија

2016 – Европска нефролошка асоцијација (ЕРА -ЕДТА)

Англиски

Српски