Закажете преглед

Закажи преглед

Земањето на примероци за анализа за COVID-19 се врши единствено по претходно закажување

Почитувани,

Ве информираме дека примањето и земањето на примероци за анализа за COVID-19 се врши единствено по претходно закажување.

Пожелно е сите закажувања да се вршат електронски преку следнава електронска пошта: infosalter@zmc.mk.

Доколку немате можност да го направите закажувањето електронски, Ве молиме да се јавите на тел. 02/3091-484 секој ден во период од 07 до 19 часот.

Со почит,

Жан Митрев Клиника

389 2 3091500

27.11.2019

Го подржуваме светот на различни а еднакви

Zan Mitrev Clinic продолжува со подршка на културата во нашата држава. Оваа година со несебична поддршка за оригиналните „Игри без маска“ коишто ќе се одржат на 27, 28 и 29 ноември во Македонскиот Народен Театар во Скопје .
Драго ни е што и оваа година имавме чест да придонесеме во ширење на културата и пораките кои таа ги испраќа до целиот свет. На овој меѓународен инклузивен драмски фестивал чиј организатор е здружението на граѓани „Свет на различни а еднакви“ ќе учествуваат театарски екипи од неколку земји од регионот а посебно ни драго што меѓу нив голем дел се деца.
Zan Mitrev Clinic и понатаму несебично ќе ги подржува сите проекти кои се со цел јакнење на свеста на граѓаните за прифаќање на лицата со хендикеп во своето непосредно и секојдневно опкружување.