Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

11.07.2019

Посета на дечиња од „Гете Институтот“

Петнаесетина дечиња од „Гете Институтот“ од Скопје денеска ја посетија нашата клиника.

Тие со дел од своите наставнички по германски јазик имаа можност да видат како се работи во Zan Mitrev Clinic и одблизу да се запознаат со некои процеси во работата.

Задоволството заврши во нашиот ресторан „Пулс“ каде имаа можност да пробаат дел од нашата свежо подготвена вкусна и здрава храна.

Гете-институт е културна институција на Сојузна Република Германија која својата дејност ја извршува низ целиот свет. Го афирмира учењето на германскиот јазик во странство и негува меѓународна културна соработка.