Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

04.04.2019

Презентација на кардиолошкото портфолио на компанијата Хемофарм

 

На 03.04.2019 во Аудиториумот на Zan Mitrev Clinic се одржа презентација на кардиолошкото портфолио на компанијата Хемофарм. На презентацијата присуствуваа наши доктори и фармацевти пред кои беше информирано од страна на компанијата за најновите производи застапувани од оваа компанија а кои дел се застапени во работата на нашата клиника.

  • 48
    Shares