Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

22.05.2023

Традиционално доделување на ваучери за педијатриски прегледи за новороденчињата од Општина Центар

Кога се најмалите во прашање секогаш ни е чест да бидеме вклучени. Како дел од потпишаниот меморандум за соработка со Општина Центар, на настанот кој се одржа во паркот на Франкофонија, Клиничката болница Жан Митрев додели ваучери за бесплатен педијатриски преглед за 130 новороденчиња од општината. Доделувањето на вакви ваучери е веќе традиционално. Нашите педијатри ги очекуваат родителите да закажат преглед за своето бебе на телефонскиот број 02 3091 484.