Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Машко Здравје

how to write a essay in english exam https://www.ceqoya.com/websites-write_my_essay_for_me_with_domywriting.html how to write an essay about yourself for college
Write an essay my first day in university yoga essay topics help me with write my essay service
how to write a discursive essay higher english essay writing mba essay writing service uk
how to write my family essay in english essaywriter same day essay writing service
how to write an essay about where you see yourself in 5 years https://essaywriterstud.com/ are essay writing services legal in canada

Добро е да го приверите своето здравје, затоа што еден преглед може да спаси живот. 

Во месец ноември, месецот за подигање на свеста за машко здравје ве повикуваме да размислите за потребата од самопрегледи и превентивни прегледи, а ние ќе ви овозможиме 10% попуст на сите термини закажани online.

Понудата вклучува превентивни и дијагностички преглди и испитувања од типот: уролошки – простата, абдоминални – ехо на абдомен за откривање на проблеми со жолчка, панкреас, желудник, гастроскопија со која се дијагностицираат чиреви, колоноскопија – иситување на дебело црево и многу други. 

Нашиот тим лекари ви стои на располагање: 

Д-р Горан Јовиќ – специјалист уролог

Проф. Д-р Нинослав Ивановски – специјалист нефролог

Примариус Д-р Мане Хаџи-Манчев – абдоминален хирург

Д-р Бошко Ставрески – специјалист по општа хирургија

Д-р Љупчо Николов – специјалист по општа хирургија

Д-р Илија Нешковски – специјалист интернист

Д-р Шпенд Идризи – специјалист интернист кардиолог

Доцент Д-р Константин Митев – специјалист ортопед

Д-р Сашо Младеновски – специјалист ортопед