Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Искуства на наши пациенти

Назад до Искуства

15.04.2023

Исполнети очекувањата на г-дин Бранко Рајко од Умаг Хрватска

Дека добриот глас надалеку се слуша, уште еднаш ни потврди нашиот пациент од Хрватска г-дин Бранко. Имено, тој по препорака на свој близок пријател за прв пат доаѓа во нашата клиника во 2016 година. Задоволен од третманот кој го добил пред 7 години, тој повторно ни ја даде својата доверба, дојде во Скопје. Овој пат со цел да му помогнеме за проблемот со периферната циркулација и дијабетско стапало, последица на шеќерната болест со која се справува долги години. Погледнете го неговото сведоштво.