Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Искуства на наши пациенти

Назад до Искуства

29.04.2023

Позитивната енергија е заразна

61 годишниот Симеон Серафимов е уште еден наш успешно опериран пациент. Тој кај нас се обрати по препорака на неговиот лекар од Кочани како резултат на дијагностициран проблем со срцето. Поради ургентност на состојбата веднаш му беше направен повќекратен бајпас на срцето. Тој е веќе на нозе и продолжува да ја шири својата позитивна енергија која е негов заштитен знак. Му посакуваме уште многу спокојни години.