Абдоминална хирургија - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Абдоминална хирургија

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line со 10% попуст од редовната цена или може да закажете редовно преку нашиот контакт број на 02 3091 484

Абдоминален хируршки преглед

Ехо преглед на абдомен