Биохемиска лабораторија - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Биохемиска лабораторија

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line со 10% попуст од редовната цена или може да закажете редовно преку нашиот контакт број на 02 3091 484

  • Пакет – крвна слика со биохемиски анализи (крвна слика, глукоза, креатинин, уреа, AST, ALT, холестерол, HDL, LDL, триглицериди, сорумско железо, натриум, калиум, вкупен калциум).
  • Тироидни хормони (FТ4, ТSH-3)
  • Урина – биохемиски анализи со седимент
  • Витамин Д
  • Пакет лабораторија за ортопедски преглед (CRP, антистрептолизински тест, реума фактор, ацидум урикум)
  • IgG Quant At-SARS-CoV-2-“Spike” protein (тест за антитела)

Биохемиската лабораторија е дел од програмата EQAS ( External Quality Assurance Services)