ФАРМАЦИЈА

ФИЛА АПТЕКА

Работното време:

понеделник – петок 07:00 – 21:00

викенди 09:00 – 15:00

празници 08:00 – 16:00

Аптека

Во склоп на болницата се наоѓа аптеката која е од отворен тип. Во неа може да се набават сите видови на лекови, суплементи од реномирани производители, производи за нега, козметика, медицински помагала и апарати. Се изработуваат и магистрални лекови.

На располагање е секако стручниот персонал – фармацевтите кои со својот професионален пристап и комуникација ќе излезат во пресрет на сите ваши потреби.

 

Работното време

понеделник – петок  07:00 – 21:00 часот

викенди 09:00 – 15:00 часот

празници 08:00 – 16:00 часот

Pharmacy Image
contact@company.com
(02) 3104-926
Ул. Бледски Договор бр.8, Скопје 1000

Грижата кон пациентите за подобар и поздрав живот

Во новата болница на д-р Жан Митрев од неодамна функционира аптека- “ФИЛА-АПТЕКА“. Таа е од отворен тип, не само за потребите на пациентите во болницата, туку и за сите оние кои бараат професионален однос и комуникација во вршење на фармацевтската дејност.

Грижата кон пациентите за подобар и поздрав живот, стручниот тим ќе ја манифестира со постојана снабденост со лекови, помошни лековити средства и медицински помагала. Освен со лекови, аптеката располага со OTC препарати (производи за кои не е потребна рецепта препишана од лекар), различни додатоци во исхраната од реномирани производители, хигиена и производи за нега, медицинска козметика, ортози, медицински апарати (апарати за мерење на притисок и шеќер, дигитален термометар) итн.

Респирометар, кардио-торакални појаси за мажи и жени, OXAКTIV кремата за лице на база на озонирано маслиново масло, LITTMANN стетоскопи, дополнително го збогатуваат асортиманот во аптеката и ја прават единствена.

Стручниот тим на фармацевти е целосно посветен на потребите на пациентите и подготвен за давање совети и консултации во примената на лековите и други производи.

Грижете се за своето здравје, затоа што “здравиот човек има илјада желби,  а болниот само една- да оздрави”!!!

Грижата кон пациентите за подобар и поздрав живот