Торакална хирургија - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Торакална хирургија

Торакална хирургија – операции на органите во градниот кош.

 

Поврзани услуги

Хирургија деформитети на граден кош

Хирургија на бели дробови

Хирургија на тироидна жлезда

Што е торакална хирургија?