Трансфузиона медицина - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Трансфузиона медицина

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line со 10% попуст од редовната цена или може да закажете редовно преку нашиот контакт број на 02 3091 484

  • Доплер на вени и артерии на ектремитети
  • Специјалистички трансфузиолошки преглед
  • Шема за антикоагулантна терапија
  • Тест за Д-димери
  • Крвна група и Rh фактор