Урологија - Zan Mitrev Clinic

Закажете преглед

Закажи преглед

00389 2 3091 484

Урологија

Преку клик на линкот може веднаш да закажете преглед on-line или преку нашиот контакт број на 02 3091 484

  • Уролошки преглед
  • Цистоскопија