Burimet e Zan Mitrev Clinic i janë ofruar shtetit

Doza e shëndetit ditor

Mars 03,2020

Të nderuar,

Lidhur me situatën e shfaqur kohët e fundit me pandeminë e virusit Kovid-19, dëshirojmë të informojmë publikun se Zan Mitrev Clinic javën e kaluar ofroi të gjitha kapacitetet e tij për qytetarët e vendit. Ne i kemi dërguar Ministrisë së Shëndetësisë të dhëna për të gjitha kapacitetet tona, si nga ana e stafit mjekësor ashtu edhe nga pajisjet teknike-teknologjike, në mënyrë që të përdoren për nevojat e shtetit dhe sipas një plani dhe programi që do të përcaktohet ose kërkohet nga ministria përkatëse.

Në këtë drejtim, theksojmë edhe një herë që kemi ofruar 40 respiratorë për të rritur, 6 për fëmijë dhe 2 inkubatorë transporti.

Klinika jonë zbaton masat më rigoroze të mbrojtjes ndaj virusit në të gjithë objektin e klinikës për të siguruar në nivel maksimal shëndetin e të gjithë pacientëve, vizitorëve dhe punonjësve tanë.

Bëjmë apel për të gjithë qytetarët të respektojnë masat e rekomanduara nga ministria e shëndetësisë për tu mbrojtur dhe për të parandaluar virusin Kovid 19.

Ne jemi këtu për ju me kapacitet të plotë.

Zan Mitrev Clinic kujdeset për shëndetin tuaj!