Çmime speciale gjatë muajit të shëndetit të gruas

Ngjarje

Shtator 09,2023

Rezervoni terminin tuaj sot, jo nesër. Mos e lini për më vonë!

Temat shëndetësore që prekin femrat janë të shumta, si nga aspekti fizik ashtu edhe ai mendor.
Frika më e madhe vjen sigurisht nga shfaqja e mundshme e kancerit të gjirit apo vezoreve. Por ka edhe çështje që lidhen me sëmundjet seksualisht të transmetueshme, çekuilibrin hormonal, sëmundjet e zemrës ose tiroides dhe shëndetin mendor.

Në këtë kontekst, është e rëndësishme që çdo grua ti kushtojë kohë vetes për shëndetin e saj me qëllim parandalimin, zbulimin e hershëm dhe trajtimin të sëmundjeve të mundshme.
Këtë vit për muajin e shendetit të gruas në Spitalin Klinik Zhan Mitrev kemi përgatitur çmime speciale dhe një paketë ofertash që përfshijnë lloje të ndryshme të analizave laboratorike, ekzaminime parandaluese dhe diagnostike.

Për më tepër informacion dhe për rezervimin e terminit që ju përshtatet, telefononi në 02/30 91 484.
Ekipi ynë ju mirëpret!

 • Eko e gjirit 1500 denarë
 • Mamografi 2D 2500 denarë
 • Mamografi 3D 5000 denarë
 • MR e gjirit ose mitrës (me kontrast) 14000 denarë
 • Paketa e hormoneve të vezores policistike (LH, FSH, Testosteron, Estradiol dhe insulinë) 2500 denarë
 • Tumor marker CA125 600 denarë
 • Tumor marker CA 15-3 600 denarë
 • Paketa e hormonit të osteoporozës (vitaminë D, Ca i jonizuar, parathormon) 2500 denarë
 • Osteodensitometria 1500 denarë
 • Ekzaminim gjinekologjik 2500 denarë
 • Ekzaminim gjinekologjik me eko/kolposkopi dhe Pap test 3500 denarë
 • FMS për inkontinencën urinare 1500 denarë
 • Ekzaminim urogjinekologjik me eko dhe teste për inkontinencë/prolaps 2500 denarë
 • Test për sëmundjet seksualisht të transmetueshme – 7 mikroorganizma (tampon/strisha gjinekologjike) 6000 denarë.
 • Test për sëmundjet seksualisht të transmetueshme (Chlamydia trachomatis, Trichomonas vaginalis dhe Neisseria gonorrhoeae) nga urina e parë e mëngjesit me metodën PCR 1800 denarë
 • Ekzaminimi endokrinologjik me hormone tiroide (TSH dhe FT4) 2550 denarë
 • Eko e tiroides 1500 denarë
 • Test për hormonet tiroide (FT4 dhe TSH) 1200 denarë
 • Test për hormonet tiroide (TSH, FT4 dhe FT3) 1500 denarë
 • Test për hormonet tiroide (aTPO, FT4 dhe TSH) 2000 denarë
 • Ekzaminim diabetik 1500 denarë
 • Ekzaminimi diabetik me sheqer tre mujor dhe sheqer të zakonshëm 2100 denarë
 • HbA1c dhe glicemi 600 denarë
 • Paketë analizash për persona obezë – analizë e gjakut me insulinë 700 denarë
 • Kontroll konsultativ me kirurg plastik 1500 denarë
 • Ekzaminim dermatologjik 1500 denarë