Klinika Zhan Mitrev është partner mjekësor i Klubit maqedonas të hendbollit për femra “Gjorçe Petrov”

Ngjarje

Nëntor 11,2023

Klinika Zhan Mitrev është partner mjekësor i Klubit të hendbollit të femrave kampione të Maqedonisë “Gjorçe Petrov”. Me këtë bashkëpunim, klinika më e mirë private do të kujdeset për shëndetin dhe përmirësimin e performancës së hendbollistëve. Për përgatitjen fizike të hendbollistëve, janë në dispozicion teknikat më moderne, pajisjet dhe përvoja shumëvjeçare e ekipit nga Klinika Zhan Mitrev. Për ekzaminimet kontrolluese të hendbollisteve do të kujdeset ekipi i mjekëve specialistë, në krye me Dr. Violeta Nikolov, specialiste gjinekologe.

“Ekipi do të jetë plotësisht nën kujdesin tonë shëndetësor. Shpresoj se do të jenë të kënaqur dhe rezultatet do të jenë të dukshme. Ne kemi metoda të reja të cilat dëshirojmë dhe do t’i përdorim për të monitoruar gjendjen e tyre shëndetësore dhe për të përmirësuar aftësinë e tyre psiko-fizike. Ka shumë sfida dhe suksese përpara këtyre vajzave dhe ne do t’i ndihmojmë në arritjet e tyre”, thotë Dr. Violeta Nikolov nga Klinika Zhan Mitrev.

“Do të kemi përfitime të mëdha nga bashkëpunimi me Klinikën Zhan Mitrev, pa këtë bashkëpunim me institucionin mjekësorë të nivelit të lartë nuk do të ketë rezultat. Ky bashkëpunim do të ndihmojë shumë në përmirësimin e performancës së lojtarëve. Shpresoj që së shpejti t’i shohim rezultatet e para”, thotë Angela Cvetanovska, anëtare e Bordit të Drejtus të klubit.

“Ne kemi nevojë për këtë. Në sportin profesional dhe në hendbollin për femra investohet shumë. Kjo është një sfidë e re. Si trajner do të njoh të gjitha atributet e lojtarëve. Mendimi i mjekëve dhe ekipit mjekësor është i rëndësishëm. Komunikimi mes nesh dhe Klinikës Zhan Mitrev do të jetë në nivel të lartë. Është e nevojshme që lojtarët të kthehen shpejt në terren kur kemi ndeshje të vështira, thotë trajneri i Klubit të hendbollit për femra “Gjorçe Petrov”, Sime Simovski.

Bashkëpunimi ndërmjet Klinikës Zhan Mitrev dhe Klubit maqedonas të hendbollit për femra “Gjorçe Petrov” tashmë është aktiv dhe ka nisur me kryerjen e kontrolleve para ndeshjes kundër klubit belg Eupen, në kuadër të raundit të tretë të Kupës Evropiane të EHF.