Mbi 50 ekzaminime falas dermoskopike të kryera

Ngjarje

Qershor 06,2021

Si pjesë e aktiviteteve për mbështetjen e Fushatës Europiane për rritjen e ndërgjegjësimit për zbulimin e hershëm të melanomës me titull “E kaluara juaj përcakton të ardhmen tuaj” Dr. Aleksandra Lazarevska dhe Dr. Anxhellka Ilieva nga departamenti i dermatologjisë në Spitalin klinik Zhan Mitrev, kanë realizuar mbi 50 ekzaminime dermoskopike falas.

Ky aksion një ditor rezultoi jashtëzakonisht i suksesshëm për faktin se të gjithë pacientët e ekzaminuar morën udhëzime dhe këshilla shtesë për parandalimin në kohë të kancerit të lëkurës.

Mos të harrojmë se nëse melanoma zbulohet me kohë, ajo është e shërueshme, prandaj bëni rezervimin e termiit për kryerjen e ekzaminimit dermatologjik në 02 / 3091-484.