Njoftim

Doza e shëndetit ditor

Mars 03,2020

Të nderuar qytetarë,

Ditët e fundit ne të gjithë jemi të kërcënuar nga virusi COVID-19 dhe jemi të frikësuar nga pasojat që ai shkakton.

Si një kompani me përgjegjësi shoqërore, klinika jonë i ka ofruar të gjitha burimet e saj shtetit, në interes të një administrimi më të shpejtë, më të suksesshëm të viruseve, si dhe për unifikimin e shëndetit publik dhe privat, dhe unifikimin në sistemin shëndetësor. Tashmë dihet që testet për diagnostikimin e koronavirusit bëhen në Spitalin klinik Zan Mitrev, i cili kontribuon në zbulimin e hershëm të tij.

Përveç koronavirusit, ne jemi të vetëdijshëm se qytetarët kanë probleme të tjera shëndetësore në lidhje me sëmundjet kardiovaskulare, sëmundje të tjera kronike dhe malinje. Ndër to, ekzistojnë edhe sëmundje vonesa e të cilëve mund të çojë në një gjendje të rrezikshme për jetën.

Prandaj, të gjithë pacientët që kanë nevojë për kujdes shëndetësor, duke përfshirë këtu edhe operacionet dhe intervenimet, mund të telefonojnë në klinikën tonë me qëllim për të vlerësuar urgjencën e shëndetit të tyre. Nëse nevojitet trajtim kirurgjik apo intervenim, klinika do ta testojë pacientin për COVID-19 falas dhe nëse rezultati është negativ, pacientit do të ofrohet trajtimi spitalor.

Për informacione më të detajuara ju lutemi të na kontaktoni në numrin e telefonit +389 – (0)2- 30 91 484 ose në adresën e email-it: info@zmc.mk