Paketa speciale me rastin e muajit kushtuar shëndetit të gruas

Ngjarje

Tetor 10,2022

Në muajin e shëndetit të gruas temat që prekin femrat janë të shumta si nga pikëpamja fizike ashtu edhe nga ajo psikologjike.

Frika më e madhe vjen sigurisht nga shfaqja e mundshme e kancerit të gjirit apo të mitrës. Por ka edhe çështje që lidhen me sëmundjet seksualisht të transmetueshme, çekuilibrin hormonal, sëmundjet e zemrës ose tiroides dhe shëndetin mendor.

Në këtë kontekst, është e rëndësishme që çdo grua të marrë kohë për veten e saj në mënyrë që të parandalojë dhe të përballet me sëmundjet e mundshme.

Në Qendrën për shëndetin e gruas në Spitalin klinik Zhan Mitrev kemi një ofertë speciale këtë muaj që përfshin ekzaminime të personalizuara parandaluese dhe diagnostike. Kështu, me çdo mamografi 2D ose 3D të kryer, ju merrni eko të gjirit falas dhe matje të densitetit kockor. Ekzistojnë gjithashtu ekzaminime diabetike dhe endokrinologjike me analiza të hormoneve të tiroides. Dhe në dispozicion janë një shumëllojshmëri e paketave të ekzaminimit gjinekologjik, duke përfshirë PAP/HPV dhe teste të tjera mikrobiologjike, në varësi të nevojës.

Për më tepër informacion dhe për rezervimin e terminit që ju përshtatet, telefononi në 00389 2/30 91 484.