Caktoni kontroll

Schedule a review

00389 2 3091 484

Restoranti Med Puls

Restoranti MED PULS është i akomoduar në katin e tretë të spitalit. Restoranti është i llojit të hapur ku ekipi me përvojë përgatit lloje të ndryshme ushqimesh.

Në pajtueshmëri me nevojat tuaja dhe llojin e eventit, ekipi i restorantit mund të ofrojë dhe të përgatisë më shumë lloje ushqimesh në meny për kokteje dhe ketering, sipas standardit NASSR.

Restoranti siguron ambient të këndshëm për pacientët, për familjet e tyre, por edhe për vizitorë të jashtëm.

 

Në pajtueshmëri me restorantin në katin e tretë të spitalit funksionin Auditoriumi, hapësirë që është e projektuar dhe e rregulluar me pajisje të përshtatshme teknike për organizimin e eventeve të ndryshme. Salla e konferencave është e pajisur me pajisje shumë të sofistikuara video dhe audio, me kapacitet prej 100 dëgjues. Mund të organizohen mbledhje shkencore, ligjërime, prezantime, punëtori, pres-konferenca, edhe nga persona të jashtëm.