Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

389 2 3091500

Restoranti Med Puls

Restoranti MED PULS është i akomoduar në katin e tretë të spitalit. Restoranti është i llojit të hapur ku ekipi me përvojë përgatit lloje të ndryshme ushqimesh.

Në pajtueshmëri me nevojat tuaja dhe llojin e eventit, ekipi i restorantit mund të ofrojë dhe të përgatisë më shumë lloje ushqimesh në meny për kokteje dhe ketering, sipas standardit NASSR.

Restoranti siguron ambient të këndshëm për pacientët, për familjet e tyre, por edhe për vizitorë të jashtëm.

 

Në pajtueshmëri me restorantin në katin e tretë të spitalit funksionin Auditoriumi, hapësirë që është e projektuar dhe e rregulluar me pajisje të përshtatshme teknike për organizimin e eventeve të ndryshme. Salla e konferencave është e pajisur me pajisje shumë të sofistikuara video dhe audio, me kapacitet prej 100 dëgjues. Mund të organizohen mbledhje shkencore, ligjërime, prezantime, punëtori, pres-konferenca, edhe nga persona të jashtëm.