МЕД ПУЛС РЕСТОРАН

Во согласнот со Вашите потреби

Ресторанот МЕД ПУЛС е сместен на третиот кат од болницата. Ресторанот е од отворен тип каде искусниот тим подготвува различни видови на јадења.

Во согласнот со Вашите потреби и тип на настани, тимот од ресторанот може да ви понуди и подготви повеќе видови на менија за коктели и кетеринг, според HACCP стандардoт.

Ресторанот обезбедува пријатен амбиент за пациентите, за  нивните семејства, но и за надворешни гости.

Контакт телефон: 02 310 4937

Facebook

Во склоп на ресторанот на третиот кат во болницата функционира Аудиториумот, простор кој е проектиран и уреден со соодветна техничка опрема за организирање на различни настани. Конференциска сала е опремена со високософистицирана видео и аудио опрема, со капацитет до 100 слушатели. Може да се организираат научни собири, предавања, презентации, работилници, прес-конференции и од надворешни лица.

Во согласнот со Вашите потреби