Pas operacionit të suksesshëm në zemër foshnja shtatë muajshe kthehet në shtëpi

Doza e shëndetit ditor

Gusht 08,2020

Një tjetër foshnjë u largua nga klinika jonë pas operacionit të suksesshëm në zemër. Pacienti ynë i vogël që sapo ka mbushur 7 muaj është ndjekur nga mjekët tanë që nga momenti i lindjes së tij. Atëherë, ai u shtrua në spitalin tonë për herë të parë, ku dhe u diagnostikua me defekt të rëndë të zemrës, i cili kërkonte trajtim kirurgjikal. Gjatë muajve të kaluar foshnja është monitoruar rregullisht nga ekipi ynë mjekësor deri tani, kur mjekët tanë vendosën se ishte koha dhe momenti më i mirë për të kryer operacionin.

Rekuperimi postoperativ ishte shumë i shpejtë. Pas disa orësh voshnja u hoq nga aparati i frymëmarrjes dhe nuk është vërejtur asnjë komplikime pas operacionit, edhe pse bëhej fjalë për një anomali komplekse e zemrës.

I gjithë ekipi i Zan Mitrev Clinic i uron këtij vogëlushi rikuperim dhe të suksesshëm, shumë shëndet dhe fëmijëri të lumtur. Ne jemi këtu për tu takuar gjatë kontrolleve të rregullta dhe natyrisht për të gjitha sfidat e tjera që jeta mund të përgatisë.