Caktoni kontroll

Schedule a review

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Bio Inzhenering Doo

Био Инженеринг

Bio Inzhenering Doo i ndihmuar nga Fondi për Risi dhe zhvillim Teknologjik, në bashkëpunim me  Zan Mitrev Clinic me krenari të madhe e njofton hapjen e “Laboratorit për Gjenetikë dhe mjekësi të Personalizuar.”

Laboratori është i lokalizuar në spitalin e ri të Zan Mitrev Clinic dhe në të ofrohet qasje e re dhe origjinale në mjekësi, me trajtime të bazuara në teknologjitë më të reja gjenome në mjedis shumë profesional.

Kjo strategji e re e praktikumit të mjekësisë do të mundësojë zbulim të sëmundjeve në fazën e tyre më të hershme, para se të shfaqen simptomat e saj të para. Ky ndryshim në qasjen nga kujdes reaktiv në kujdes proaktiv për pacientët e bën laboratorin tonë lider në mënyrën në të cilën mjekësia sot duhet të praktikohet.

http://bioengineering.mk