Закажете преглед

Закажи преглед

Почитувани,

Користејќи ги дигиталните информациски и комуникациски технологии, Zan Mitrev Clinic обезбеди електронски пристап до здравствените услуги кога не е потребна или можна Ваша лична посета.

Воведуваме online консултација, советување со лекар специјалист од одредена област во траење од 10 минути која е овозможена преку видео комуникација.

За време на видео разговорот, лекарот може да ве советува за терапијата, да предлага стратегии за домашна нега или да препорача дополнителни медицински испитувања.

Закажете online консултација преку нашата интернет страница www.zmc.mk или на следниот линк zmc.tiktak.mk

Со почит,

Zan Mitrev Clinic

00389 2 3091 484

Биоинженеринг ДОО

Био Инженеринг

Био Инженеринг Доо потпомогнат од Фондот за Иновации и Технолошки развој, во соработка со Zan Mitrev Clinic со голема гордост го најавува отворањето на “Лабораторијата за Генетика и Персонализирана медицина.”

Лабораторијата е лоцирана во новата болница на Zan Mitrev Clinic и во неа се нуди нов и оригинален пристап во медицината, со третмани базирани на најновите геномски технологии во високо професионална средина.

Оваа нова стратегија на практикување на медицината ќе овозможни откривање на болестите во нивниот најран стадиум, уште пред да се појават нејзините први симптоми. Оваа промена во пристапот од реактивна до проактивна грижа за пациентите ја прави нашата лабораторија лидер во начинот на којшто медицината денеска треба да се практикува.

bioengineering.mk